Θλάση o Βαλμπουενά – Πόσο διάστημα μένει εκτός
Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, κατά τη διάρκεια της προπόνησης – Πόσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε σε προπόνηση της Καλλιθέας και αποχώρησε. Ο Γάλλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες.
Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας των νότιων προαστίων, ενδέχεται να χάσει την πρεμιέρα των play-out, απέναντι στον Βόλο, στη «Λεωφόρο». Η Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση, για τον τραυματισμό του Βαλμπουενά, στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας
“Ο μεσοεπιθετικός της AKFC Mathieu Valbuena υπέστη θλάση 1ου Βαθμού δεξιού οπίσθιου μηριαίου κατά την προπόνηση. Αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
Την εξέταση πραγματοποίησαν ο Διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Δρ Χρήστος Θέος, και ο ιατρός της ομάδας, Δρ Νικόλαος Πικουλής, στο Metropolitan Hospital στην Αθήνα.
Ο 40χρονος Valbuena μετράει τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 24 συμμετοχές (16 ως βασικός) την τρέχουσα σεζόν.
Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, Mathieu».
- Κραν Μοντανά: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής καταθέτει στην αστυνομία για την πολύνεκρη τραγωδία
- Χιλή: Ο ακροδεξιός πρόεδρος θέτει υπό αμφισβήτηση τη βοήθεια στην Κούβα που υποσχέθηκε η απερχόμενη κυβέρνηση
- Ρόουντ Αϊλαντ: Τουλάχιστον 3 νεκροί από πυρά εν μέσω αγώνα χόκεϊ επί πάγου
- Κολομβία: Επίσημη αναγνώριση για τον «παπά αντάρτη» Τόρες, 60 χρόνια μετά τον θάνατό του
- Κούβα: Κατακλύζεται από σωρούς σκουπιδιών η πρωτεύουσα Αβάνα
- Ουάσιγκτον: Διαρροή 240 εκατ. γαλονιών λυμμάτων στον ποταμό Ποτόμακ – Παρέμβαση Τραμπ για την προστασία του

