Ερντέμ: « Κάναμε σπουδαία δουλειά – Παλέψαμε για 40 λεπτά και αυτό είναι σημαντικό»
Η Σελέν Ερντέμ προχώρησε σε δηλώσεις ύστερα από την ολοκλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο η ομάδα της έφτασε στον τελικό. Η Τουρκάλα, ανέφερε ότι οι παίκτριες της έκαναν σπουδαία δουλειά.
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, ύστερα από την επικράτηση με 59-51 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό του Ηρακλείου, της Κρήτης.
Η τεχνικός της ομάδας των Ιωανίννων, Σελέν Ερντέμ, δήλωσε ότι η ομάδα της πραγματοποίησε σπουδαία δουλειά, διότι πάλεψαν για 40 λεπτά.
Θεωρεί πολύ σημαντική, τη μαχητικότητα της ομάδας της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κλείνοντας τις δηλώσεις, έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ερντέμ
«Νομίζω κάναμε σπουδαία δουλειά, συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, γιατί πάλεψαν για 40 λεπτά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη, έχουν και ένα πολύ μεγάλο ρόστερ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Σήμερα για 40 λεπτά παλέψαμε, αλλά χάσαμε. Ίσως την επόμενη χρονιά».
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας

