Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων – Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Οι αγρότες του μπλόκου στον Ε-65 ζητούν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Τετάρτη αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός.
Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και την παραμονή τους στο μπλόκο του Ε-65.
Η απόφαση ελήφθη μετά και τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με κυβερνητικό κλιμάκιο κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως επισημαίνουν, δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το μόνο που χαρακτηρίστηκε ως θετικό αποτέλεσμα, “κάτω από την πίεση του αγώνα”, όπως είπαν, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει το όριο των 100 εκατ. ευρώ για το αγροτικό πετρέλαιο, αλλά και ο επαναπροσδιορισμός του τρόπου επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
Οι αγρότες του μπλόκου στον Ε-65 ζητούν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Τετάρτη αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός.
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)




