
Λάκης Λαζόπουλος: Live το πρώτο Αλ Τσαντίρι Νιουζ της νέας χρονιάς
Ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει ανάσα οξυγόνου σπάζοντας το απόστημα με μεγάλες αλήθειες για τα Τέμπη.
Η θρυλική σατιρική εκπομπή που παρουσιάζει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει ανάσα οξυγόνου και σπάει το απόστημα καταθέτοντας μεγάλες αλήθειες (και) για τα Τέμπη, με λόγια ψυχής. Με το σλόγκαν που ξεσήκωσε το πανελλήνιο: «Δεν έχω οξυγόνο», περνάει γενεές δεκατέσσερις το πολιτικό σύστημα και είναι καταπέλτης για την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί τα «μυστικά του κάμπου κυκλοφορούν…».
Ρηξικέλευθος με πυγμή και θάρρος, αφουγκραζόμενος την κοινωνία, δίνει τροφή για σκέψη στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε.
Οι καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής για το 2025
Καλεσμένη στο πρώτο «Τσαντίρι» του 2025, η Νατάσσα Μποφίλιου. Μια από τις πιο ξεχωριστές ερμηνεύτριες της γενιάς της. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα έχει αυτή τη φορά σαλονικιό αέρα καθώς ένας ακόμη ήρωας των «Μήτσων» δίνει το παρών επί σκηνής. Ο Δημήτρης Σταρόβας συναντιέται «χαλαρά» με τον Λάκη Λαζόπουλο σε ένα ακόμη νοσταλγικό, αλλά πάντα επίκαιρο σκετς.
Από την πρώτη εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η θεατρική παρτενέρ του Λάκη Λαζόπουλου, Παρθένα Χοροζίδου, με την οποία μετατρέπουν για μια ακόμη φορά τη σκηνή σε γνώριμο σαλόνι της λατρεμένης ελληνικής οικογένειας.
Μια απόδραση γέλιου και απολαυστικού σχολιασμού της επικαιρότητας, με τον μοναδικό τρόπο του Λάκη Λαζόπουλου
Ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει να αλλάζει πρόσωπα σαν τα… πουκάμισα με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας και να σατιρίζει απολαυστικά την έτσι κι αλλιώς σουρεαλιστική εποχή μας.
Η σάτιρα βρήκε επιτέλους τηλεοπτική στέγη στο MEGA, και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 21:00.
- Τραγωδία στο Αφγανιστάν: Φορτηγό με πρόσφυγες ανετράπη στον αυτοκινητόδρομο – Τουλάχιστον 18 νεκροί
- Ολοι οι τίτλοι στο πόλο ανδρών: Το 40ό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό
- Ρωσία: Ουκρανικό drone έπληξε τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια – «Άνοιξε τρύπα στο στροβιλοστάσιο»
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Στο 63-0 το σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Η συλλογή τροπαίων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό: Έφτασε τους 345 τίτλους
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17-12: Κυρίαρχοι οι Πειραιώτες, ξανά πρωταθλητές
