
Η Κόμο νακοίνωσε τον Δουβίκα
Η Κόμο ολοκλήρωσε την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα από τη Θέλτα, δίνοντας 14 εκατομμύρια ευρώ στην ισπανική ομάδα
Ο Τάσος Δουβίκας έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την Κόμο να ανακοινώνει την μετακίνησή του από την Θέλτα.
Το ύψος του κόστους της μετακίνησής του από τη Θέλτα που ανήκε υπολογίζεται, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, στα 14 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα επισημοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα.
Ο Έλληνας επιθετικός ήταν… φευγάτος εδώ και καιρό από την ισπανική ομάδα, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής, με την Κόμο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να κάνει την κίνησή της.
Ο Τάσος Δουβίκας υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας έως το 2029 και αυτόματα αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Βίγκο, όπου αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2023.
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα


