
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 2-3: Θρύλος και στην Πόλη!
Ένας ψυχωμένος Ολυμπιακός «πάτησε» με συγκλονιστική εμφάνιση τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία (2-3) και πλέον περιμένει ήττα της Μόντσα για να περάσει απευθείας στα προημιτελικά του Champions League!
Θρυλική ανατροπή! Θρυλική νίκη! Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός «πάτησε» μέσα στην Τουρκία τη Φενέρμπαχτσε με 2-3 σετ για την 6η και τελευταία αγωνιστική του CEV Champions League, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 2-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν με αυτή τη νίκη ολοζώντανες τις ελπίδες τους για απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League! Αρκεί να χάσει η Μόντσα από τη Γκίσεν στην έδρα της (1-1 σετ αυτή τη στιγμή) για να κατακτήσει την πρωτιά του 2ου ομίλου ο Ολυμπιακός. Και φυσικά να κερδίσει τη, διπλή ουσιαστικά, πρόκριση στα προημιτελικά, αφού στα play offs είχε περάσει ήδη.
Στην ιστορική σεζόν συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, το τμήμα βόλεϊ ανδρών κάνει υπερήφανο όλο τον Πειραιά. Και είναι κοντά στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην Ιταλία όμως, έχει γραφτεί ήδη ιστορία. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον στην ελίτ της «Γηραιάς Ηπείρου» και να κάνει άλματα προόδου στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Χρόνο με τον χρόνο και ακόμα μεγαλύτερα!
Τα σετ: 25-27, 25-22, 25-20, 25-27, 15-17
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 2-3
29/01 19:30 Μόντσα – Γκίζεν
Η βαθμολογία του Β’ ομίλου
Ολυμπιακός 13 (4-2)
Μόντσα 10 (4-1)
Φενέρμπαχτσε 5 (2-3)
Γκίζεν 4 (1-4)
*Σύμφωνα με το σύστημα της CEV, το πρώτο κριτήριο για την τελική κατάταξη είναι οι νίκες των ομάδων και όχι οι συνολικοί βαθμοί.
- Πρεβολαράκη: Ασημένιο μετάλλιο στα 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης
- Γαλλικά ΜΜΕ για επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: «Σύμμαχος-κλειδί η Ελλάδα»
- LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα
- Κόντης: «Θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο – Τεράστιο το όνειρο μας»
- Πάτρα: Νεκρός 46χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις έριξαν τις ραδιοεπικοινωνίες σε πολλές περιοχές της Γης

