
Με την Πεκς στο ΣΕΦ για το… θαύμα ο Ολυμπιακός
Μετά την ήττα (85-63) στην πρώτη «μάχη» των «32», στην έδρα της ουγγρικής ομάδας, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς του ΣΕΦ
Στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις επιστρέφει, την Πέμπτη (19/12) το απόγευμα, ο Ολυμπιακός. Στις 18:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Πεκς, την οποία υποδέχονται στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για το δεύτερο ματς των «32» του EuroCup.
Μετά την ήττα (85-63) στην πρώτη «μάχη» των «32», στην έδρα της ουγγρικής ομάδας, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν δύσκολο έργο στη ρεβάνς του ΣΕΦ, όμως θέλουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, ώστε να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα για πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.
«Με το κατάλληλο πλάνο θα καταφέρουμε να καλύψουμε τη διαφορά»
Δηλώσεις:
Θάνος Νίκλας: «Θέλουμε, σίγουρα, να βγάλουμε αντίδραση σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι εκτός έδρας και να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, κυρίως αμυντικά. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να γίνουμε πιο σκληροί επιθετικά σε απλά πράγματα. Θα διεκδικήσουμε κάθε κατοχή και κάθε δεκάλεπτο ξεχωριστά και στο τέλος, θα δούμε αν έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, είναι step up που πρέπει να κάνουμε και ενόψει δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν στην Ελλάδα».
Ιβάνα Ράτζα: «Η Πεκς είναι πολύ καλή ομάδα, με νεαρές παίκτριες, με πολλή ενέργεια ενθουσιασμό και με κίνητρο. Πιστεύω, ότι με το κατάλληλο πλάνο και που θα διορθώσουμε τα λάθη μας από το προηγούμενο ματς, θα καταφέρουμε να καλύψουμε την διαφορά. Πρέπει να δώσουμε το 100% του εαυτού μας η κάθε μια από εμάς, να απολαύσουμε το μπάσκετ που παίζουμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό εντός έδρας παιχνίδι».
Εισιτήρια: olympiacossfp.gr | Ticketmaster
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση»
- Τιτανικός; Μπα – Η συμβουλή του Τζον Σι Ράιλι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Αθήνα σε Κίεβο για drone: Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιου είδους ενέργειες
- Γερμανία: Στα «σχοινιά» ο Μερτς, μετά την αποτυχία του Βερολίνου να πάρει μια θέση στο ΣA του ΟΗΕ
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»




