
Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε καμία φάση»
Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Βόλο και επικράτησε του αντιπάλου του με σκορ 3-0, στην αναμέτρηση η οποία διεξήχθη για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχθηκαν καμία φάση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
«Νομίζω πως μου αρεσε περισσότερο που δεν δεχθήκαμε φάσεις. Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, σκοράραμε νωρίς και δεν ανησυχήσαμε οριακά καθόλου. Μας αρέσει που δεν απειληθήκαμε. Θα έρθουν πιο δύσκολα ματς, θα μας δυσκολέψουν αντίπαλοι περισσότερο. Σημαντικό που δεν μας απείλησαν καθόλου».
Μπράτσος: «Δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση»
Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, από την άλλη στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, που έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.
«Το πλάνο το δικό μας ήταν να κλείσουμε τους χώρους στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας αλλά είναι αυτό που λένε ότι ο Θεός βλέπει τους ανθρώπους να σχεδιάζουν και γελάει.
Η πρώτη μπάλα που έφτασε στην περιοχή μας, δεν την διαχειριστήκαμε σωστά και δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό σίγουρα δίνει στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ψυχολογία και σε εμάς μας χαλάει ουσιαστικά τον προγραμματισμό γιατί δεν πρέπει να κρύψουμε ότι αυτό που επενδύουμε σε αυτά τα παιχνίδια είναι να φέρουμε εκνευρισμό μέσα από τον χρόνο και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στιγμές στην πλάτη του αντιπάλου.
Αυτό δεν το πετύχαμε, αμυντικά παρότι μας πίεσε ο Ολυμπιακός μπορέσαμε και τον κρατήσαμε σε μεγάλο ποσοστό μακριά από την περιοχή μας αλλά μπροστά ήμασταν ουσιαστικά ακίνδυνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Θεσσαλών.
- Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα της 24χρονης – «Μου είπε ότι πάει να κοιμηθεί και όταν πήγα να την ξυπνήσω ήταν νεκρή»
- Ολυμπιακός: Το πάρτι, ο χορός και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)
- Γιάννης Ντεγιάννης: Φόβοι και απορίες
- Προκλητικός Γεωργιάδης στη Βουλή: «Ε και που έστειλε επιστολή η Κοβέσι στην Κομισιόν; Θα γίνει ρεζίλι»
- Σπείρα «εγκληματικού τουρισμού» έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες στην Αττική – Εξιχνιάστηκε κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ
- Η Ουγγαρία παραμένει μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Οι βουλευτές ανέτρεψαν την απόφαση Όρμπαν


