Διαδικτυακή φρενίτιδα με την «λάθος» σοκολάτα Mars
Η φωτογραφία με την σοκολάτα Mars έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 200 κοινοποιήσεις και 2.600 σχόλια.
Viral έγινε η ανάρτηση ενός άντρα ο οποίος ανέβασε φωτογραφία μιας σοκολάτας Mars χωρίς το χαρακτηριστικό κυματισμό στην κορυφή.
Η φωτογραφία του Harry Seager με τη σοκολάτα συγκέντρωσε πάνω από 11.000 αντιδράσεις στην ομάδα Dull Men’s Club στο Facebook, με ένα άτομο να τη χαρακτηρίζει «αποτρόπαια».
Ο 33χρονος δήλωσε ότι δημοσίευσε τη φωτογραφία της σοκολάτας, η οποία παρασκευάζεται στο Slough του Berkshire, για «να γελάσει».
Εκπρόσωπος της Mars Wrigley UK δήλωσε ότι η λεία μπάρα είχε «ξεφύγει» από τη γραμμή παραγωγής και επιβεβαίωσε ότι ο κλασικός κυματισμός δεν είχε εξαφανιστεί.
Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 200 κοινοποιήσεις και 2.600 σχόλια.
Η… αποζημίωση
O άντρας φαίνεται παρ’ όλα αυτά να έλαβε αποζημίωση των 2 λιρών.
«Ο μόνος λόγος που έστειλα email στην Mars ήταν επειδή με ενδιέφερε τι θα μπορούσε να το προκάλεσε. Αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να μάθω και συνέχισαν να παραμερίζουν αυτήν την ερώτηση», είπε.
«Νομίζω ότι 2 £ είναι υπέροχα, θα είναι σαν δύο δωρεάν σοκολάτες. Ίσως θα μπορούσαν να μου είχαν στείλει περισσότερα αλλά δεν είμαι αχάριστος. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό μετά από όλα όσα συνέβησαν να πήρα το κουπόνι των 2 λιρών».
Ο εκπρόσωπος της Mars Wrigley UK δήλωσε: «Με πάνω από 2,5 εκατομμύρια μπάρες Mars να παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιό μας στο Slough, φαίνεται ότι αυτό ξέφυγε.
«Αν και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά πίσω από τη σειρά προϊόντων μας, μπορούμε να υποσχεθούμε στους οπαδούς ότι αυτές οι απαλές μπάρες Mars είναι ένα σπάνιο εύρημα και η κλασική μορφή τους δεν πρόκειται να εξαφανιστεί».
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» στη δολοφονία της 62χρονης 34χρόνια μετά
- Έξαλλος ο Μάικ Τζέιμς: Ξέσπασμα με ατάκες για πληρωμές Μονακό και Παναθηναϊκό
- Αγίου Βαλεντίνου: Dating apps, sexting και AI – Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο στον έρωτα
- Αγρότες: Παρέμειναν τη νύχτα στο Σύνταγμα – Αποχωρούν το μεσημέρι με την υπόσχεση συνέχισης του αγώνα
- Δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα τρολ της «Ομάδας Αλήθειας» ούτε να κάνει ατεκμηρίωτες καταγγελίες
- Eurovision 2026: Εξοργισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης για τον ήχο στον Β’ Ημιτελικό


