Άρης: Τολιόπουλος και Μποχωρίδης εκτός για 3-5 εβδομάδες
Μεγάλο πλήγμα για τον Άρη με τους Βασίλη Τολιόπουλο και Λευτέρη Μποχωρίδη.
Πολύ άσχημα τα νέα στον Άρη αναφορικά με τους τραυματισμούς του Βασίλη Τολιόπουλου και του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Γιάννης Καστρίτης είδε και τους δύο παίκτες του να αποχωρούν από το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο και όπως έγινε γνωστό ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους για 3 με 5 εβδομάδες.
Και οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα και τα αποτελέσματα έδειξαν πως αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα.
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν για το EuroCup τα παιχνίδια απέναντι σε Βενέτσια (4/12), Τουρκ Τέλεκομ (11/12), Λιετκαμπέλις (17/12) ενώ για την Stoiximan GBL θα λείψουν από τους αγώνες του Άρη απέναντι σε Λαύριο (7/12), Καρδίτσα (14/12), Παναθηναϊκό (22/12) και θα κάνουν αγώνα για να προλάβουν το ματς με την ΑΕΚ (28/12).
Ο Τολιόπουλος μετράει φέτος 18.4 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 27:22 λεπτά συμμετοχής σε 9 παιχνίδια του EuroCup, ενώ για την ίδια διοργάνωση ο Μποχωρίδης έχει 5.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 21:24 λεπτά σε 7 παιχνίδια.
Δύο πολύ σοβαρά προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη, που θα χάσει δύο από τους καλύτερους παίκτες του σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, με τον Άρη να έχει μπροστά του σημαντικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παιχνίδια που θα κρίνουν το μέλλον του στο EuroCup, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης στοχεύει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη φετινή διοργάνωση.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:
«Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποβλήθηκαν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία. Και για τους δύο αθλητές η διάγνωση είναι θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα. Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας τους είναι 3-5 εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή της για τους τραυματισμούς των Βασίλη Τολιόπουλου και Λευτέρη Μποχωρίδη.
- Προς διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λαμπράκης
- Μπιανκόν: «Είμαστε ενωμένοι, έχουμε μπροστά μας άλλους δύο τελικούς στο Champions League»
- Ο Πούτιν νίκησε ήδη… και όχι μόνο την Ουκρανία
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος


