Τζόουνς: «Είχα ένα χαμόγελο στα χείλη μου και το απολάμβανα»

Ο Κέρτις Τζόουνς μίλησε για την χαρά του μετά το παρθενικό του γκολ με τα «Τρία Λιοντάρια» στο 3-0 επί της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ

Ο Κέρτις Τζόουνς είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη χθεσινή νίκη (3-0) της Αγγλίας επί της Ελλάδας στο Β’ όμιλο της League B’ του Νations League.

Έκανε ντεμπούτο ως βασικός και κυρίως διαμόρφωσε με εκπληκτικό τακουτάνι, στο 83ο λεπτό, το τελικό σκορ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόουνς

«Έπαιζα ελεύθερος, είχα ένα χαμόγελο στα χείλη μου και το απολάμβανα και είμαι χαρούμενος που πέτυχα και ένα γκολ», είπε ο Τζόουνς στο ITV Sport.

«Αν έχεις μια ομάδα σαν τη δική μας, μπορώ να ανέβω, μπορώ να πάω πίσω, μπορώ να πάρω την μπάλα, μπορώ να παίξω. Υπάρχουν τα παιδιά εκεί για να βοηθήσουν. Ο Τζουντ (Μπέλιγχαμ) έμεινε πίσω και είπε ότι μπορώ να πάω μπροστά, οπότε αυτό έκανα, στάθηκα αρκετά τυχερός και  σκόραρα», πρόσθεσε ο 23χρονος μέσος της Λίβερπουλ.

Άγγλοι οπαδοί κατήγγειλαν έλλειψη οργάνωσης και κακή αντιμετώπιση από την Αστυνομία

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αγγλία, αφού ηττήθηκε με 3-0 στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ Μέσων στο Νησί, Άγγλοι οπαδοί προχώρησαν σε καταγγελίες τις οποίες η Ομοσπονδία της χώρας αναμένεται να ερευνήσει.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πώς είχα κακή αντιμετώπιση από την ελληνική Αστυνομία αναφέροντας για χρήση βίας και χημικών χωρίς αιτία.

Η «Mirror» μετέφερε τοποθέτηση εκπροσώπου της FA (αγγλική ομοσπονδία) που τονίζει πως «ξέρουμε ότι ορισμένοι από τους οπαδούς μας είχαν δύσκολη εμπειρία έξω από το γήπεδο και συγκεντρώνουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη» και σημειώνει πώς η FA έχει πρόθεση να ερευνήσει τις καταγγελίες.

Μάλιστα, ορισμένοι Άγγλοι οπαδοί μίλησαν στο «talkSPORT» για κακή οργάνωση αλλά αλλά απουσία ελέγχου εισιτηρίων από τους αρμόδιους, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως έχασαν την έναρξη του ματς εξαιτίας των χειρισμών των υπευθύνων πριν την έναρξη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

«Ημερολόγιο ενός κρατουμένου» διά χειρός Νικολά Σαρκοζί - Μαρτυρία σε fast forward

Γραμμένο σε φρενήρη ρυθμό, το «Ημερολόγιο ενός κρατουμένου» του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, μετατρέπει είκοσι ημέρες κράτησης σε πολιτικό καθρέφτη ωμής αυτοαφήγησης

Αλεξία Κεφαλά
Αλεξία Κεφαλά

Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο

Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα σφάλματα που προκαλούν σωματικές ή ψυχολογικές βλάβες σε ασθενείς - Οι δικαστικές αποφάσεις για τα ιατρικά λάθη και οι αποζημιώσεις για τους παθόντες

Μιχάλης Γελασάκης

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» –  Η άνοδος των age friendly jobs

Oι αλλαγές στο δημογραφικό φέρνουν αύξηση των εργασιών που θεωρούνται «φιλικές προς τους ηλικιωμένους», διαπιστώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης - ΕΒRD. Tι ισχύει στην Ελλάδα.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

«Διαίρει και βασίλευε» – Ο Πούτιν, η Ευρώπη και το «δόγμα Τραμπ»

Διχασμός στη Δύση, αναβάθμιση του γεωπολιτικού ρόλου της Ρωσίας, ενίσχυση στρατηγικών συμμαχιών: εν μέσω των διαπραγματεύσεων για το ουκρανικό, ο Βλαντίμιρ Πούτιν παίζει ήδη με τους δικούς του όρους

Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007