
Πολάκης κατά Κασσελάκη: Μας δούλεψε ψιλό γαζί, σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν
Ο κ. Πολάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο «ο κόσμος δεν αντέχει τη διάσπαση, όπως δεν την αντέχει και η Ιστορία και για αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν»
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη σκιά των τελευταίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.
Ο κ. Πολάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο κόσμος δεν αντέχει τη διάσπαση, όπως δεν την αντέχει και η Ιστορία και για αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν».
Πρόσθεσε δε μιλώντας στο Open ότι μετά τη διαδικασία της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, «ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπει σε μία φάση πολύ γρήγορης ανασυγκρότησης».
Πολάκης: «Μας δούλεψε ψιλό γαζί ο Κασσελάκης»
«Κάνω κάλεσμα στους συντρόφους που έφυγαν να το ξανασκεφτούν και όσοι θέλουν να φύγουν να μην το κάνουν. Σε ένα κόμμα του κ. Κασσελάκη δεν υπάρχει μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο τόνισε:
«Δεν τον έψαξα (τον Κασσελάκη) γιατί αυτός που μου τον σύστησε ήταν ο ένας από τους βασικούς μου συνεργάτες (…)», είπε σε άλλο σημείο ο Παύλος Πολάκης και μετά τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καταθέσει ψευδές πόθεν έσχες και τώρα απειλεί με μηνύσεις.
«Όταν είδα αυτά (τα στοιχεία των εταιρειών Κασσελάκη) λέω “μας δούλεψε ψιλό γαζί” ο Στέφανος Κασσελάκης», πρόσθεσε, δείχνοντας και το «δέντρο» των εταιρειών του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατέληξε λέγοντας πως «δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ένας που έχει εταιρείες στα νησιά Μάρσαλ».
- Δίκη Μαραντόνα: Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή στην καρδιά του θρύλου της μπάλας
- «Αλμα της ανθρώπινης εξέλιξης» μετά την εμφάνιση της γεωργίας
- e-ΕΦΚΑ: Τι αλλάζει για πολίτες και επιχειρήσεις με το νέο πληροφοριακό σύστημα
- Δίδαξαν με το παράδειγμα τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού
- Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από μικρή φίλη του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο (vid)
- Τουρκία: Επίθεση με πυροβολισμούς δέχτηκε ο αδερφός του πρώην ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου




