
Μαρινέλλα: Αύριο αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ μετά από τρεις εβδομάδες
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αύριο Τετάρτη η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε δωμάτιο.
Έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από την ημέρα που η Ελλάδα «πάγωσε» βλέποντας τη Μαρινέλλα να καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και παραμένει στη ΜΕΘ μέχρι και σήμερα.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως η «κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά» και πλέον είναι έτοιμη να βγει από τη ΜΕΘ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», την Τετάρτη η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί σε δωμάτιο.
Μάλιστα, στην αρχή οι γιατροί θα την έχουν υπό στενή παρακολούθηση και μετά θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα – είτε θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάσταση ή στο σπίτι της για να συνεχίσει την αποθεραπεία της.
Όλα, ωστόσο, θα επιβεβαιωθούν το πρωί της Τετάρτης όταν θα βγει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.
Παγώνη για Μαρινέλλα: «Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο»
Την είδηση είχε προαναγγείλει το πρωί της Δευτέρας η Ματίνα Παγώνη, η οποία μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας είχε τονίσει: «Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από την ομάδα που τον κουράρει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε. Η Μαρινέλλα είναι δυνατή, έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και από εκεί σιγά – σιγά σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, γιατί αυτή είναι η σειρά των ασθενών με τη νόσο αυτή»
- Μεγάλη Εικόνα: Τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας στο «μικροσκόπιο»
- Ο ΟΦΗ άλλαξε το σήμα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (pic)
- «Ούτε ξέραμε αν ήταν ΑμεΑ» – Τι απαντά η πλευρά του 25χρονου για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον ηλικιωμένο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
- Κωδικός «Όλα στο… σκοτάδι» από Μαξίμου: Μπλόκο σε προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ – Το ίδιο σχεδιάζει και για εξεταστική υποκλοπών
- Ο Φαν Ντάικ πήρε θέση για τα ταξίδια παικτών της Λίβερπουλ



