
Έφτασε κοντά στο triple double o Γιόκιτς παρά την ήττα των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς έφτασε κοντά στο triple double στην ήττα των Νάγκετς από τους Σανς.
Οι ομάδες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές, καθώς πλησιάζει η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο NBA.
Για την preseason του πρωταθλήματος και τα καθιερωμένα φιλικά παιχνίδια που γίνονται, τα ξημερώματα διεξήχθησαν πέντε παιχνίδια.
Στα παιχνίδια που ξεχώρισαν από το πρόγραμμα, οι Νάγκετς υποδέχθηκαν τους Σανς στην Ball Arena του Ντένβερ και ηττήθηκαν με 114-118 από το Φοίνιξ, μέσα στην έδρα τους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έδειξε έτοιμος για άλλη μία συναρπαστική σεζόν, έχοντας 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ για την ομάδα του, φτάνοντας έτσι μια… ανάσα από το triple double, το οποίο δεν έκανε για μόλις μία ασίστ.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς:
Τίμπεργουλβς-Νικς 115-110
Μπλέιζερς-Κινγκς 85-105

Ράπτορς-Σέλτικς 115-111

Πίστονς-Γουόριορς 111-93
- Το μυστικό για μακροζωία «κρύβεται» στους γλουτούς;
- Υποκλοπές: Τα επίμονα ερωτήματα που επαναλαμβάνονται προς τον Άρειο Πάγο και η ώρα των ευθυνών
- Ευρώπη: Σκέψεις να ανοίξουν οι κάνουλες των αποθεμάτων καυσίμων – Το πλάνο της ΕΕ και ο κομβικός Ιούνιος
- Συνταγή: Σπανακοπιτάκια με σαλάτα ντομάτας
- Airbus: Παραγγελία – μαμούθ 19 δισ. δολαρίων από την AirAsia
- «Σε ισχύ η κατάπαυση πυρός», λέει ο Τραμπ μετά τα εκατέρωθεν πλήγματα ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ


