Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενισχύει με εξοπλισμό τους δασοπυροσβέστες
Παραδόθηκαν δυο οικίσκοι και εξοπλισμός πυρόσβεσης.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του υποστηρικτικού της έργου προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενίσχυσε την 11η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) που εδρεύει στη Ρόδο, με εξοπλισμό, προκειμένου για τη διευκόλυνση των πυροσβεστικών δυνάμεων που δρουν στο πεδίο.
Συγκεκριμένα, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Διοικητή της 11ης ΕΜΟΔΕ, Επιπυραγό Δ. Μενεμενλή παρέδωσε στη μονάδα δύο οικίσκους καθώς και εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης. Παρόντες κατά την παράδοση ήταν ακόμα ο Αρχιπύραρχος Αθ. Παπαθανάσης και ο Πύραρχος Ν. Ιερεμίας.
Ο Διοικητής της 11ης ΕΜΟΔΕ ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Ευστρατίου τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την άμεση ανταπόκρισή και την πολύτιμη συνδρομή τους στο έργο της μονάδας για την προστασία των ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος.
*πηγή φωτογραφιών, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
- Ο Μάικ Τζέιμς και η ατάκα για το ΣΕΦ: «Η λέξη κλειδί είναι ότι παίζω»
- Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο
- Τουρκία: Επτά νεκροί και 11 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό
- «Kαταστροφική συμφωνία» η εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix για την Τζέιν Φόντα
- Τροχαίο στο Παλαιό Φάληρο: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα
- Μπλόκα με χιλιάδες τρακτέρ σε όλη τη χώρα – Κλιμακώνουν οι αγρότες και πιέζουν την κυβέρνηση [Live χάρτης]

