Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης του Νοτίου Αιγαίου

Το νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης του Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος: «Αξιοποιούμε το σύνολο των μελών μιας ικανής πολιτικής ομάδας και ανοίγουμε έναν νέο κύκλο σκληρής δουλειάς για τα νησιά μας».

Το νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης του Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Ως βασικό κριτήριο της επιλογής των προσώπων, αποτέλεσε η πρόθεση να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των νησιών που απαρτίζουν την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, με την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος Περιφερειακής Διακυβέρνησης του Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στις περιφερειακές εκλογές του 2023, οι νησιώτισσες και οι νησιώτες μας εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη φορά με τιμητικά υψηλό ποσοστό εμπιστοσύνης, δίνοντάς μας ισχυρή εντολή να οδηγήσουμε το Νότιο Αιγαίο ακόμα πιο μπροστά. Σήμερα, μια ισχυρή πολιτική ομάδα, επίλεκτων μελών της κοινωνίας, ξεκινά σκληρή δουλειά, πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο που έχει ανατεθεί στον καθένα ξεχωριστά.

Μία πολιτική ομάδα άρρηκτα δεμένη με την κοινωνία που την εμπιστεύθηκε για να εκπροσωπεί κάθε σπιθαμή των υπέροχων νησιών μας. Εξάλλου, την περιφερειακ  διακυβέρνηση εμείς την έχουμε αποδείξει στην πράξη. Κάθε μέρα, με νησί και έργο, δράση, πρωτοβουλία. Με εκπροσώπηση όλων των νησιών, και των μικρότερων. Με περιφερειακή συνείδηση που έχει χτιστεί με συστηματικό τρόπο τα τελευταία χρόνια και με άνοιγμα της διοίκησης για να αγκαλιάσει όλα τα νησιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος σήμερα που αξιοποιούμε το σύνολο των μελών αυτής της δυνατής ομάδα και ανοίγουμε έναν νέο κύκλο σκληρής δουλειάς. Που δεσμεύεται για Περιφερειακή διακυβέρνηση ευθύνης».

Οι ρόλοι και τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024