Ο Λαουτάρο… ξυπνά και απειλεί!
Η Σίτι φιλοξενεί την Ίντερ (MEGA, 22:00) και ο Αργεντίνος φορ θέλει να φτάσει τα 11 γκολ στο Champions League.
Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν ανησυχεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη στιγμή, ο Λαουτάρο Μαρτίνες αντιμετωπίζει μια περίοδο «ξηρασίας» όσον αφορά το σκοράρισμα στην Ίντερ.
Έχει περάσει ήδη τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν χωρίς να βρει δίχτυα, κάτι που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της Ίντερ, καθώς ο Μαρτίνες ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Ο Αργεντινός επιθετικός, που ήταν κορυφαίος σκόρερ της Serie A πέρυσι, έχει περάσει και στο παρελθόν παρόμοιες περιόδους χωρίς σκοράρισμα, κάτι που φαίνεται να αποτελεί έναν περιοδικό «κύκλο» για τον ίδιο. Η «ξηρασία» αυτή ξεκίνησε στα τέλη της περασμένης σεζόν και συνεχίζεται στην αρχή της τρέχουσας, κάτι που φοβίζει τους οπαδούς και την ομάδα, καθώς έχει χάσει κρίσιμες ευκαιρίες σε σημαντικά παιχνίδια.
Η αποψινή μάχη με τη Σίτι στο Μάντσεστερ (22:00, MEGA), είναι ευκαιρία να δείξει ότι δεν ξεχάσει πως να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Παρά το τρέχον πρόβλημα, οι ειδικοί και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι πρόκειται για προσωρινή κατάσταση. Οι λόγοι περιλαμβάνουν την κόπωση από την έντονη καλοκαιρινή περίοδο λόγω του Κόπα Αμέρικα και τη μη επαρκή προετοιμασία. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο Μαρτίνες θα ανακάμψει σύντομα, κάτι που συνέβη και σε προηγούμενες «ξηρασίες» του, τις οποίες ακολουθούσαν έντονα διαστήματα σκοραρίσματος.
Το ματς στο «Ετιχαντ» δεν είναι εύκολο μήτε η άμυνα της Μάντσεστερ εύκολη, αλλά ο Λαουτάρο είναι ο νούμερο-1 κίνδυνος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

















![Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cyclone-harry-315x220.jpg)










![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442