
Πάει για το «μπαμ» με Φούντα ο ΟΦΗ
Μια σημαντική προσθήκη λίγο πριν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζαριού πάει να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ πάει για μια υπέρβαση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αφού οι Κρητικοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα.
Η ομάδα του Ηρακλείου επιδιώκει την ενίσχυσή της στην επίθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport, η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, προσφέροντάς του κλειστό διετές συμβόλαιο.
Ο Φούντας, ο οποίος έλυσε χθες (26/8) και τυπικά το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τις επαφές να είναι αρκετά προχωρημένες ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που εδώ και εβδομάδες δουλεύει προσωπικά την υπόθεση, θέλοντας να πείσει τον 29ρονο άσο να μετακομίσει στην Κρήτη. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ έκανε το βράδυ της Δευτέρας και μια ανάρτηση στο Instagram, προαναγγέλοντας μια μεταγραφική «βόμβα».
Δείτε την ανάρτηση:
Κάπως έτσι ο πρώην παίκτης των Ραπίντ Βιέννης, DC United και Ζάλτζμπουργκ, μεταξύ άλλων, θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια, όταν και αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ


