Η κόρη τους Μπρους Γουίλις σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία – «Μισώ το μαγιό»
Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στο Instagram.
Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ, έκανε μια αποκαλυπτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η 33χρονη δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, για να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το μαύρισμά της.
Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Σκάουτ Γουίλις
Ωστόσο, στο στιγμιότυπο που ανάρτησε, η Σκάουτ Γουίλις δεν φορά τίποτα, παρά μόνο ένα παρεό, που έχει κατεβάσει χαμηλά στη μέση της.
«Αγαπώ το σημάδι από το μαύρισμα, μισώ το μαγιό» ήταν το σχόλιο που συνόδευε την αποκαλυπτική φωτογραφία της.
Η ανάρτηση της Σκάουτ Γουίλις
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά