
Στο «Μαρακανά» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Δίπλα στους Νέους του Ολυμπιακού ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ
Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έτοιμος να ζήσει στο θρυλικό «Μαρακανά» τη νέα μεγάλη πρόκληση των Νέων του Ολυμπιακού.
Οι Νέοι του Ολυμπιακού διεκδικούν παγκόσμιο τίτλο
Ο ισχυρός άνδρας της Πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ομάδων του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να μην είναι και στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20.
Δίνει ψυχολογική ώθηση στους Νέους
Ήταν άλλωστε αυτός που με την πίστη του έδωσε ώθηση ψυχολογικά στα παιδιά του Ολυμπιακού όντας δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια.
Ήταν εκεί τόσο στον ημιτελικό του Final-4 της Νιόν όσο και στον μεγάλο τελικό με τη Μίλαν, θα είναι και απόψε εκεί στη θέση του στην εξέδρα του «Μαρακανά» για να στηρίξει τα παιδιά της ομάδας με την ελπίδα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της!
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Δύο σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου
- Έπσταϊν, Ιράν, Lego και Τραμπ: Ο Mr Explosive για τα πιο viral βίντεο των ημερών
- Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος Μαμντάνι ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» στα ελληνικά και κέρδισε τις εντυπώσεις


