Πρόκριση με ανατροπή για τον Αλκαράθ στον τελικό του Wimbledon
Ο Κάρλος Αλκαράθ έφερε «τούμπα» τον ημιτελικό με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και επικρατώντας του Ρώσου με 3-1 σετ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Wimbledon.
Ο Κάρλος Αλκαράθ βρήκε την φόρμα του και κατάφερε να νικήσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ για να φτάσει στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Wimbledon, καθώς ο υπερασπιστής του τίτλου στο τουρνουά του Λονδίνου, χρειάστηκε ανατροπή για να ξεπεράσει ένα ασταθές πρώτο σετ και να κερδίσει τον Ρώσο πρωταθλητή με 6-7 (1), 6-3, 6-4, 6-4.
Ο Αλκαράθ, του οποίου το τουρνουά μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από λάθη στη συγκέντρωση και μείωση της έντασης, βρέθηκε πίσω καθώς ο Μεντβέντεφ πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ.
Ωστόσο, αμέσως πέρασε στην αντεπίθεση και απέκλεισε τον Μεντβέντεφ, βγάζοντάς τον εκτός τελικού για δεύτερη σερί χρονιά.
Ο Αλκαράθ στον τελικό θα αντιμετωπίσει τώρα είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο κέρδισε για να κατακτήσει τον τίτλο πέρυσι, είτε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι που έφτασε στον πρώτο του ημιτελικό Grand Slam.
«I didn’t say Spain is going to win, I’m just saying it’s going to be a really fun day» 😂
Carlos Alcaraz, ever the diplomat 👏#Wimbledon pic.twitter.com/s1HZQrN8ZC
— Wimbledon (@Wimbledon) July 12, 2024
- Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0: Ο Σόρενσεν «εκτέλεσε» τους Βιόλα
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ


