
Επίσημο: Παραμένει μέχρι το 2027 στη Φενέρμπαχτσε ο Χέιζ Ντέιβις
Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι για ακόμα τρία χρόνια ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα…
Στον Βόσπορο και την Τουρκία αγκυροβόλησε ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις που παραμένει παίκτης της Φενέρμπαχτσε μέχρι το 2027, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι Τούρκοι.
Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη εδώ και μία διετία. Την σεζόν 2023/24 μέτρησε 11.6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 34.4% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 13.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.
Ο Χέιζ Ντέιβις έκανε την περασμένη πια σεζόν ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague με 50 πόντους και επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, εξαργύρωσε την πολύ καλή του χρονιά με νέο συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα θα είναι και αρκετά υψηλό.
Δείτε την ανάρτηση
Nigel Hayes-Davis üç yıl daha Fenerbahçe Beko’da! ✍️??
? https://t.co/fpuoaV5CxJ pic.twitter.com/j5WWBkSGqm
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) July 4, 2024
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!


