«Συμφωνία της Γκρέμιο με Ελίασον» (pic)
Ο Νίκλας Ελίασον φέρεται να τα έχει βρει με την Γκρέμιο και απομένει το deal της ομάδας με την ΑΕΚ, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα.
Ο Νίκλας Ελίασον είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ΑΕΚ και μετά το ενδιαφέρον της Πούμας, βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Γκρέμιο.
Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η ομάδα, που είχε καταθέσει πρόταση και στο παρελθόν στην Ένωση, ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο διεθνή άσο και πως απομένουν οι συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους».
Ο Ελίασον είναι μισός Βραζιλιάνος, καθώς η μητέρα του είναι από εκεί και στο παρελθόν έχει αναφέρει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί εκεί.
Οι κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον παίκτη, εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, με τους Βραζιλιάνους πάντως να μην αναφέρουν ποσά.
Στην Γκρέμιο έχουν το όνομά του στα ραντάρ τους εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς ψάχνουν έναν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο Παβόν, από τα άκρα της επίθεσης, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν κίνηση για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί.
Δείτε το δημοσίευμα:
🚨 GRÊMIO TEM ACERTO COM NICLAS ELIASSON E NEGOCIA COM AEK
Um antigo desejo do Grêmio volta forte como possibilidade de contratação para a próxima janela de transferências. Trata-se de Niclas Eliasson, atacante sueco-brasileiro que pertence ao AEK da Grécia.
O jogador quer… pic.twitter.com/6TbgYarHHy
— Rádio Imortal 🇪🇪 (@rdimortal) June 26, 2024
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών


