
H Mπράιτον βρήκε τον διάδοχο του Ντε Τσέρμπι
Η Μπράιτον βρήκε στο πρόσωπο του 31χρονου Φαμπιάν Χίρτσελερ της Ζανκτ Πάουλι τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, φτάνοντας μάλιστα σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό κόουτς.
Σύμφωνα με το Sky Sports Germany, η Μπράιτον βρήκε τον διάδοχο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, αφού έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Φαμπιάν Χίρτσελερ, τον Γερμανοαμερικανό τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Ζανκτ Πάουλι τους τελευταίους 18 μήνες.
Μάλιστα, τα γερμανικά μέσα θεωρούν ότι ο 31χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «γλάρων», αφού οδήγησε την Πάουλι στην Bundesliga ως πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας.
Προς το παρόν, ο Χίρτσελερ παραμένει υπό συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, το οποίο δεν περιλαμβάνει ρήτρα αποχώρησης. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει συμφωνία κυρίων που του επιτρέπει να αποχωρήσει αν προκύψει μια πειστική προσφορά, όπως αυτή της Μπράιτον που πληροί τα κριτήρια.
Εάν ολοκληρωθεί τελικά το deal, θα μιλάμε για μια ιστορική πρόσληψη , καθώς ο Χίρτσελερ πρόκειται να γίνει ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Premier League.
Η Μπράιτον έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια εργασίας για τον νεαρό τεχνικό καθιστώντας άμεση τη μετάβασή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Δείτε την ανάρτηση:
?? Brighton have just made contact with St. Pauli for 31 year old manager Fabian Hürzeler!
Negotiations ongoing over compensation after positive talks with Hürzeler on project, contract details and more.
Born in February 1993, Hürzeler now clear favorite to replace De Zerbi. pic.twitter.com/eopdj97ynE
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 8, 2024
- Ο Πειραιάς τίμησε τα 107 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
- Σεισμός τώρα στην Υδρα
- Το κόμμα Τσίπρα θερίζει… τον ΣΥΡΙΖΑ – Καυτός Ιούνιος για την Κουμουνδούρου – Χωρίς βουλευτές στο Θησείο
- Αναβάθμιση εκπαιδευτικών υποδομών στο Αιγάλεω
- Συνταγή: Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και σάλτσα λεμονιού
- Κολομβία: Στόχος καταιγισμού πυρών το αυτοκίνητο γερουσιαστή δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές




