Επεισόδια μεταξύ ομάδας αγνώστων και αστυνομικών, σημειώθηκαν περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξάρχεια.
Επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς
Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 30 ατόμων έστησε οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου, ενώ έβαλαν φωτιά και σε ένα σταθμευμένο όχημα, το οποίο, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής, κάηκε ολοσχερώς.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα, επί της οδού Καλλιδρομίου στην Αθήνα. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Οι άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς, που βρίσκονταν στο σημείο, με συνέπεια να τραυματίσουν στο χέρι τον έναν εξ αυτών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.