
Θανατηφόρο τροχαίο στο Νησί Ημαθίας – Νεκρός ο 36χρονος οδηγός
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 36χρονος που οδηγούσε ΙΧ εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να πέσει μέσα σε αρδευτικό κανάλι και να χάσει τη ζωή του.
Αμέσως μετά το δυστύχημα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και ένα όχημα της πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Όπως αναφέρει η ανάρτηση της Πυροσβεστικής, ο 36χρονος ανασύρθηκε από το ΙΧ χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧΕ όχημα, έπειτα από εκτροπή του στο Νησί Ημαθίας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 25, 2024
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία



