Με εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (24/4, 19.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνο, Ζουλ και Σαβέιρο επιστρέφουν στο βασικό σχήμα, ενώ και ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει αντί του Γκαρθία.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Φετφατζίδης, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Σαμόρα, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρδο, Ρόουζ, Παναγίδης και Φατόρε.