Στη φυλακή 47χρονος που κυνηγούσε με μαχαίρι τους ηλικιωμένους γονείς του – Κρύφτηκαν σε εκκλησία
Στο αυτόφωρο ο δράστης μετά από καταγγελία που έκανε η αδερφή του
Σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη με έναν 47χρονο να κυνηγά με μαχαίρι τους ηλικιωμένους γονείς του, οι οποίοι κρύφθηκαν σε εκκλησία για να σωθούν.
Σε κατάσταση σοκ και τρόμου οι ηλικιωμένοι αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο στην εκκλησία του χωριού τους στην οποία κλειδαμπαρώθηκαν, για να γλιτώσουν από τα χέρια του ίδιου τους του παιδιού που τους καταδίωκε με ένα μαχαίρι μετά από βίαιο ξέσπασμά του.
Καταδικάστηκε ο δράστης μετά από καταγγελία που έκανε η αδερφή του
Μετά τα όσα συνέβησαν, η αδερφή του 47χρονου δράστη τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι ο λόγος για το βίαιο αυτό ξέσπασμα παραμένει άγνωστος.
Το Σάββατο (20/04) έγινε η δίκη για την τρομακτική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και ο 47χρονος γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr.
Το δικαστήριο αποφάσισε να μην ανασταλεί ένα μέρος της ποινής, ήτοι τρεις μήνες, και να εκτιθεί από τον 47χρονο.
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ


