Σάκκαρη: Νίκησε και πηγαίνει…προημιτελικά στο Charleston
H Mαρία Σάκκαρη εύκολα έκαμψε την αντίσταση της Άστρα Σάρμα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) και πέρασε στην οκτάδα του Charleston Open.
Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-1) της Άστρα Σάρμα και έβαλε πλώρη για τις «8» του Charleston Open.
Η Ελληνίδα τενίστρια, νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης ζορίστηκε μονάχα στο πρώτο σετ όταν και ισοφαρίστηκε σε 4-4 στα γκέιμ, όμως με υπομονή κατάφερε να το ξεκλειδώσει και να το πάρει.
Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην 28χρονη Αυστραλή (Νο 128) κερδίζοντας τα πρώτα πέντε γκέιμ σερί, με την αντίπαλό της να καταφέρνει μονάχα να μειώσει.
Αντίπαλος της Σάκκαρη, που έχει ήδη εξασφαλισμένη την άνοδο στο Νο 6 από τη Δευτέρα, θα είναι στα προημιτελικά η Ρωσίδα Βερόνικα Κουντεμέρτοβα (Νο 19), που νίκησε με 7-5, 6-1 την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (Νο 13).
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ


