Σκαριόλο: «Θέλω να συνεχίσω στην εθνική Ισπανίας»
Την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο της Ισπανίας, εξέφρασε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραμένει χωρίς κάποιον σύλλογο, μετά την αποχώρησή του λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν από τη Βίρτους Μπολόνια.
Ο Ιταλός τεχνικός πάντως παραμένει στο τιμόνι της εθνικής Ισπανίας και θέλει αυτή η κατάσταση να διατηρηθεί, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.
«H αλήθεια είναι ότι θέλω να συνεχίσω με την εθνική Ισπανίας. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που εμφανιστεί ένα ενδιαφέρον project από σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «Radio MARCA».
Θυμίζουμε πως η Ισπανία δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια (2-7 Ιουλίου), εκεί όπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Λίβανος, η Ανγκόλα, η Φινλανδία, η Πολωνία και οι Μπαχάμες.
- Άγιος Βαλεντίνος: Πώς βρέθηκαν τα λείψανα του στη Μυτιλήνη από την Ιταλία
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»



