Κυκλοφόρησε από την Apple TV+, το τρέιλερ της αστυνομικής σειράς «Sugar» με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται έναν Αμερικανό ιδιωτικό ντετέκτιβ στην Καλιφόρνια, τον John Sugar, που αναλαμβάνει την μυστηριώδη εξαφάνιση της Olivia Siegel, η οποία είναι η αγαπημένη εγγονή του θρυλικού παραγωγού του Χόλυγουντ, Jonathan Siegel. Καθώς ο Sugar προσπαθεί να προσδιορίσει τι συνέβη στην Olivia, οικογενειακά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, άλλα πολύ πρόσφατα και άλλα θαμμένα από καιρό».

Η ιδιωτική ιστορία ενός ντετέκτιβ

Σύμφωνα με την περιγραφή «το «Sugar» είναι μια σύγχρονη, μοναδική ματιά ενός από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά είδη στη λογοτεχνική, κινηματογραφική και τηλεοπτική ιστορία: την ιδιωτική ιστορία ενός ντετέκτιβ».

Μαζί με τον Φάρελ, πρωταγωνιστούν οι Κίρμπι Χάουελ Μπαπτίστ (Kirby Howell-Baptiste), Έιμι Ράιαν (Amy Ryan), Τζέιμς Κρόμγουελ (James Cromwell), Ντένις Μπουτσικάρης, Νέιτ Κόρντρι (Nate Corddry) και ‘Αλεξ Ερνάντες (Alex Hernandez).

O υποψήφιος για Όσκαρ Φερνάντο Μεϊρέγιες (Fernando Meirelles) υπογράφει τη σκηνοθεσία και είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς όπως και ο Φάρελ ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Μαρκ Προτόσεβιτς(Mark Protosevich), Ντέιβιντ Ρόζεν(David Rosen), Σαμ Κάτλιν(Sam Catlin) και Donald Joh.

Η σειρά πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα την Παρασκευή 5 Απριλίου με δύο επεισόδια.