Λεβαντόφσκι: Έσπασε ρεκόρ της Μπαρτσελόνα
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μπορεί να… καμαρώνει και για ένα ακόμη πολύ «διαφορετικό» ρεκόρ του.
Είναι ένας απ’ τους πλέον αυθεντικούς σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια κι από το βράδυ της Τετάρτης (21/2) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μπορεί να… καμαρώνει και για ένα ακόμη πολύ «διαφορετικό» ρεκόρ του.
Με το τέρμα που σημείωσε ο διεθνής Πολωνός επιθετικός στον αγώνα με τη Νάπολι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, ο «Λέβα» έγινε ο «γηραιότερος» σκόρερ της «Μπάρτσα» στη διοργάνωση.
Ο Λεβαντόφσκι σκόραρε σε ηλικία 35 ετών και 185 ημερών, προσπερνώντας στη σχετική λίστα τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος είχε σκοράρει τον Οκτώβριο του 2021 στον αγώνα επί της Ντινάμο Κιέβου σε ηλικία 34 ετών και 260 ημερών. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Σιλβίνιο (34 ετών, 241 ημερών), Χένρικ Λάρσον (34 ετών, 63 ημερών) και Τσάβι (33 ετών, 305 ημερών).
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
