Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να συνεχίζει με την Ίντερ Μαϊάμι την προετοιμασία για την νέα σεζον του MLS που ξεκινάει στα τέλη Φλεβάρη, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να σκέφτεται το μέλλον του.
Ο Ουρουγουανός κίλερ συμμετείχε στο podcast «La Mesa de los Galanes» ενός συμπατριώτη του δημοσιογράφου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα.
Ο 37χρονος άσος εκμυστηρεύτηκε ότι τα «φλαμίνγκο» θα αποτελέσουν την τελευταία ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί, κάτι το οποίο έχει ανακοινώσει και στα μέλη της οικογένειας του. Να θυμίσουμε, ότι το συμβόλαιο του με την Ίντερ Μαϊάμι ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μια ακόμη σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην καριέρα μου. Η οικογένειά μου γνωρίζει ήδη την απόφασή μου. Δεν ξέρω ακόμα την ημερομηνία, αλλά αυτό είναι το τελευταίο βήμα της καριέρας μου ως παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός.
Να θυμίσουμε ότι η Ίντερ Μαϊάμι είναι ο έβδομος σύλλογος στη μακρόχρονη καριέρα του, που ξεκίνησε το 2005 από τη Νασιονάλ και συνεχίστηκε σε Χρόνινχεν, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Γκρέμιο, ενώ μεσολάβησε και ένας επαναπατρισμός στην Ουρουγουάη φυσικά για τη Νασιονάλ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.