Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η... Μπαρτσελόνα ξανά μαζί: Ντεμπούτο του Σουάρες με την Ίντερ Μαϊάμι (pics)

Η… Μπαρτσελόνα ξανά μαζί: Ντεμπούτο του Σουάρες με την Ίντερ Μαϊάμι (pics)

Ο Λουίς Σουάρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Ο Λουίς Σουάρες πραγματοποίησε ένα ήσυχο ντεμπούτο μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, στην ισοπαλία 0-0 της Ίντερ Μαϊάμι εναντίον της εθνικής ομάδας του Ελ Σαλβαδόρ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Ο 36χρονος Σουάρες, ο οποίος υπέγραψε με την Ίντερ Μαϊάμι από τη Γκρέμιο τον περασμένο μήνα, παρατάχθηκε στην επίθεση δίπλα στον Αργεντινό σούπερ σταρ στο στάδιο «Cuscatlan» στο Σαν Σαλβαδόρ.Ο Σουάρες, ο Μέσι και οι άλλοι πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο.

Ο -οκτώ φορές- νικητής της «Χρυσής Μπάλας» κόντεψε να ανοίξει το σκορ στο 36ο λεπτό, αλλά ο τερματοφύλακας του Σαλβαδόρ Μάριο Μαρτίνεθ παρενέβη, σταματώντας τον.

Το Ελ Σαλβαδόρ παραλίγο να αρπάξει τη νίκη στο 83ο λεπτό, αλλά στην κεφαλιά του Στίβεν Βάσκεθ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Το πρόγραμμα της Ίντερ Μαϊάμι

Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος μιας σειρά από φιλικά προετοιμασίας για την Ίντερ Μαϊάμι, το οποίο ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν του MLS εναντίον της Ρεάλ Σολτ Λέικ στις 21 Φεβρουαρίου.

Το Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει την Ντάλας FC σε φιλικό τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να παίξει με την Αλ-Χιλάλ στις 29 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια, θα συναντήσουν την Αλ Νασρ την 1η Φεβρουαρίου, έναν αγώνα που θα επιτρέψει στον Μέσι να αντιμετωπίσει ξανά τον παλιό του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Μαϊάμι θα συνεχίσει το ταξίδι του στην Ασία για να παίξει φιλικούς αγώνες με μια ομάδα από το Χονγκ Κονγκ στις 4 Φεβρουαρίου, πριν αναμετρηθεί με τους Ιάπωνες της Βίσελ Κόμπε τρεις ημέρες αργότερα.

Θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για έναν τελευταίο αγώνα προετοιμασίας ενάντια στην Νιούελς Ολντ Μπόις στις 15 Φεβρουαρίου.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024