Χωρίς τον Ντομαγκόι Βίντα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Κηφισιά (18/2, 19:00), για την 23η αγωνιστική της Super League λόγω καρτών.

Ο Κροάτης στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Κηφισιά.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος, όμως, στη σημερινή προπόνηση είδε τον Αρόλντ Μουκουντί να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Κηφισιά. Ο Βίντα μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 4 γκολ στο ενεργητικό του.

Άρης: Απών με ΑΕΚ ο Σαμόρα

Ο Άλβαρο Σαμόρα θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο παιχνίδι (3/3) με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 26η αγωνιστική.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα, στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η τρίτη και ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να στερηθεί των υπηρεσιών στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Ο Alvaro Zamora, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. (26η Αγωνιστική)».