Άρης: Επιστρέφουν οι βασικοί για τον ημιτελικό στο Αγρίνιο
Ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει, μετά το ροτέισον που έκανε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αυριανό (13/2) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.
Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (13/2) πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα επαναφέρει τους βασικούς, μετά το ροτέισον που έκανε στους «Ζωσιμάδες».
Οι Νταριντα και Βερστρατε θα επιστρέψουν στα χαφ. Ο πρώτος, μάλιστα, αναμένεται να «οπισθοχωρήσει» και να πάρει τη θέση του Τζούρασεκ, καθώς ο Κροάτης πολύ δύσκολα θα προλάβει την αυριανή αναμέτρηση. Στην περίπτωση αυτή, ο Γκαρθία θα ξεκινήσει σε ρόλο επιτελικού χαφ.
Το άλλο σενάριο για την ενδεκάδα
Υπάρχει, βέβαια και το ενδεχόμενο ο Νταρίντα να ξεκινήσει πίσω από τον Μορόν και ο Βέλεθ να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Βερστράτε στα χαφ. Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Μοντόγια, που εξέτισε την ποινή του, στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής αλλά και του Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.
Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα στο Αγρίνιο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που θα κάνει, πιθανότατα, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση που θα γίνει σε γήπεδο των Ιωαννίνων και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.
- Έξι ονόματα που προστατεύτηκαν από τη δημοσίευση της λίστας Έπσταϊν, πλέον κατονομάστηκαν – Θεωρούνται ύποπτοι
- Σ. Ζαχαράκη: Τα πρώτα δείγματα της αρχιτεκτονικής του νέου Λυκείου – Τα κομβικά σημεία πριν το «Εθνικό Απολυτήριο»
- Οι δίδυμες κόρες της Μαντόνα παίζουν ποδόσφαιρο στην Τότεναμ – Η στενή σχέση της ποπ σταρ με το άθλημα
- Η Chappell Roan αποχωρεί από το πρακτορείο της μετά την αναφορά του ιδρυτή του Κέισι Γουάσερμαν στα αρχεία Έπσταϊν
- Μεγάλες αλλαγές στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για λόγους ασφαλείας
- LIVE: Έβερτον – Μπόρνμουθ



