Να συνεχίσει το θετικό σερί του στα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και μετά από αυτά με τον Παναιτωλικό και την Κηφισιά να κερδίσει και το σημερινό (3/2, 19.30) με τον Πανσερραϊκό, θέλει ο Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με αρκετές επιστροφές βασικών παικτών στην ενδεκάδα, ενώ στα αξιοσημείωτα και η πρώτη παρουσία του νεοαποκτηθέντα Μπένετ στην αποστολή.

Πώς θα παίξει ο Άρης

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ένας εκ των Φεράρι ή Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζούρασεκ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Φαμπιάνο, ο ανέτοιμος Ζουλ και ο Γκαρθία, για να πάρει «ανάσες», ενώ αντίθετα, επέστρεψαν, μετά από μεγάλο διάστημα, οι Πάρδο και Ρουπ.