
Πλήγμα στον Ερυθρό Αστέρα: Τραυματίστηκε ο Νέντοβιτς
Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο και θα χρειαστεί μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.
O Eρυθρός Αστέρας πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (62-76) για την 21η αγωνιστική της Euroleague και επέστρεψε στις επιτυχίες, αφήνοντας πίσω του την ήττα από την Βιλερμπάν.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όμως, παρά την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί αφού οι Νέντοβιτς, Τεόντοσιτς και Τόμπι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με την Αρμάνι.
Aπό αυτούς, το μεγαλύτερο πρόβλημα το αποκόμισε ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Βελιγραδίου.
Ο Σέρβος γκαρντ έχει υποστεί μερική ρήξη στους κοιλιακούς και θα απουσιάσει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.
Αντίθετα τα νέα ήταν καθησυχαστικά για τον Τεόντοσιτς καθώς δεν έχει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Όσο για τον Μάικ Τόμπι μετά την πτώση του στο παρκέ, αναμένεται μέσα στην ημέρα να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς:
KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa.#kkcz #WeAreTheTeamhttps://t.co/yKuPhOFQCt
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) January 12, 2024
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
