
Άλβαρες: «Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι»
Ο Χουλιάν Άλβαρες μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανακαλύψει… χρυσό έχοντας τον Χουλιάν Άλβαρες, με τον Αργεντίνο επιθετικό να κάνει τρομερές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο νεαρός φορ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του, ξεκαθαρίζοντας πως είναι χαρούμενος στους «πολίτες».
Οι δηλώσεις του Χουλιάν Άλβαρες:
«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι. Είμαι σε αυτό το club λίγο παραπάνω από έναν χρόνο. Νιώθω πολύ χαρούμενος με όσα έχουμε καταφέρει. Τώρα ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να τα κατακτήσουμε όλα ξανά».
- Διανυκτερεύσεις: Αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί στην Ευρώπη – Οι κορυφαίοι, οι εκπλήξεις και το «Live Your Myth in Greece»
- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Σταύρος Φλώρος: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο
- Μειώνεται ο πληθυσμός, εκτοξεύονται τα ενοίκια – Η ακτινογραφία της κρίσης
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League


