Ο Στέφανος Κασσελάκης στο μπαζάρ του συλλόγου γονέων του ΚΕΘΕΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και πέρασε από όλους τους πάγκους με τα προϊόντα του συλλόγου
Στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων του ΚΕΘΕΑ στη Στοά Κοραή, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, και την σκυλίτσα τους Φάρλι.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του στους πάγκους του bazaar του ΚΕΘΕΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και πέρασε από όλους τους πάγκους με τα προϊόντα του bazaar, με τα οποία ο σύλλογος γονέων ευελπιστεί να στηρίξει και οικονομικά το έργο του ΚΕΘΕΑ για την απεξάρτηση.
«Δεν σας αναγνωρίζω, μπορείτε να αποχωρήσετε», έλεγε την Παρασκευή ο Κασσελάκης στον διορισμένο πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με κόσμο στο bazaar του ΚΕΘΕΑ
Η στήριξη Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ και το επεισόδιο με τον πρόεδρο
Υπενθυμίζεται ότι, μία ημέρα νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ, όπου είχε και ένα… «θερμό» επεισόδιο με τον πρόεδρο του Κέντρου, καθώς εμφανίστηκε στη συνάντηση «απρόσκλητος», προκαλώντας την αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα. Ο διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: ‘Όλα πάνε καλά’», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ. Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο».
- OpenAI: O Μίκυ Μάους πάει… ChatGPT – Η επένδυση της Disney στις νέες τεχνολογίες
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά…
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»




