Η φάση των «16» για του Κύπελλο Ελλάδας θα μοιραστεί σε τέσσερις δόσεις με το Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης να διεξάγονται την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.
Τα υπόλοιπα ματς των πρώτων αγώνων θα γίνουν από τις 5-7 Δεκεμβρίου με το ΠΑΟΚ-Βόλος να έχει ήδη οριστεί για τις 7/12.
Οριστικό: H EΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων παιχνιδιών στους «16»
Η αστυνομία, για τα δύο ντέρμπι, δεν είχε εγγυηθεί για την ασφάλεια διεξαγωγής τους την επόμενη εβδομάδα λόγω της επετείου από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου αλλά και την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας
Οι πρώτοι αγώνες
Τρίτη 5 Δεκεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός (17:00) Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC (19:30)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.
LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League.