Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάχαλο με το Κύπελλο: Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός;

Μπάχαλο με το Κύπελλο: Στον «αέρα» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός;

Οι… ομορφιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται, με την ΕΠΟ να τα κάνει άνω-κάτω στο Κύπελλο για ακόμη μία φορά.

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στο Κύπελλο Ελλάδος για ακόμη μία χρόνια, με τα… ωραία να αρχίζουν αυτή τη φορά από νωρίς και να μην περιμένουν τον τελικό. Το μπλέξιμο τώρα αφορά στα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16» της διοργάνωσης όπου μπαίνουν και οι μεγάλοι της Super League. Και όχι απλά μπαίνουν, αλλά έβγαλε και ντέρμπι «αιωνίων» η κληρωτίδα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά, τα πρώτα ματς ήταν να γίνουν στις 31/10 – 02/11, αλλά αναβλήθηκαν με την επίσημη δικαιολογία να αφορά σε δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν για τις αναμετρήσεις Πανθρακικός – Εθνικός και Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας. Η πραγματική αιτία όμως φαίνεται πως ήταν το γεγονός πως η ΕΠΟ δεν είχε κλείσει ακόμη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ήθελε να κερδίσει χρόνο.

Έτσι λοιπόν, στην Ομοσπονδία προσανατολίζονται τώρα να ορίσουν τα πρώτα ματς των «16» στο διάστημα από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου και τις ρεβάνς να διεξάγονται από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου. Και εδώ υπάρχει θέμα.

Στις 6 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και όπως κάθε χρόνο αναμένονται στην Αθήνα μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες μνήμης, όπως και μέτρα της αστυνομίας για το ενδεχόμενο επεισοδίων. Ειδικά το κέντρο θα είναι «αστακός», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περισσότερους από 4.000 αστυνομικούς που θα είναι επί ποδός.

Παράλληλα, στις 7 του μήνα υπάρχει η επίσκεψη Ερντογάν, συνοδεία τουλάχιστον 300 ατόμων και εννέα υπουργών! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως φαντάζει αδύνατο να γίνουν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αλλά και το ΑΕΚ – Άρης που έβγαλε η κληρωτίδα σε μία από τις δύο αυτές μέρες.

Έτσι ή τα ματς θα οδηγηθούν σε αναβολή ή θα προκριθεί η λύση να οριστεί το ντέρμπι «αιωνίων» το βράδυ της Τρίτης (5/12, 21:00). Κι ενώ οι δύο ομάδες θα έχουν παίξει για το πρωτάθλημα την Κυριακή αφού την Πέμπτη θα έχουν ματς για το Europa League. Μέσα σε πέντε 24ωρα δηλαδή θα πρέπει να δώσουν τρία πολύ κρίσιμα ματς και τα δύο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Όπως είναι λογικό οι ομάδες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και αυτό που μοιάζει πιο πιθανό αυτή την στιγμή είναι να μεταφερθούν όλα τα ματς για τις αρχές του νέου έτους.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024