O Παναθηναϊκός θα βρεθεί το βράδυ (22:00) της Πέμπτης (30/11), όταν αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, απέναντι στον τερματοφύλακα που έχει τις περισσότερες αποκρούσεις στην ισπανική LaLiga.
Ο τερματοφύλακας της ισπανικής ομάδας πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν.
Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου, σημειώνοντας ότι ο «Φιλίπ Γιόργκενσεν έχει κάνει 67 αποκρούσεις και είναι ο πιο καθοριστικός τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα».
Ο 21χρονος Σουηδός τερματοφύλακας «έχει κάνει 67 αποκρούσεις στις πρώτες 14 μέρες του εγχώριου πρωταθλήματος, κάτι που μεταφράζεται σε εντυπωσιακό μέσο όρο 4,8 αποκρούσεων ανά αγώνα. Φανταστικά ρεκόρ που τον τοποθετούν 12 αποκρούσεις μπροστά από τον δεύτερο τερματοφύλακα με τις περισσότερες αποκρούσεις στη LaLiga (Ντμιτριέφσκι, 55).
Τον αποθέωσε ο Μαρθελίνο
Στη νίκη (3-1) απέναντι στην Οσασούνα ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για το «κίτρινο υποβρύχιο. «Ο Γιόργκενσεν στήριξε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο με ένα εντυπωσιακό ρεπερτόριο αποκρούσεων», αναφέρεται χαρακτηριστικά, κάτι που παραδέχθηκε και ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας, Μαρθελίνο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα:
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν υπερβολικά άκαμπτοι και είχαμε πολλές αμφιβολίες. Εκείνη τη στιγμή ο Φίλιπ μας κράτησε στο παιχνίδι με τρεις σπουδαίες επεμβάσεις».
Είναι επίσης ένας από τους τερματοφύλακες της LaLiga που έρχεται σε επαφή με την μπάλα τις περισσότερες φορές και μοιράζει με επιτυχία τις περισσότερες πάσες στους συμπαίκτες του.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι