«Το Βήμα»: Στην κορυφή των charts το podcast documentary «Πολυτεχνείο»
Στην πρώτη θέση του Spotify και του Apple Podcasts βρέθηκε το podcast του «ΒΗΜΑΤΟΣ» «Πολυτεχνείο – Η εξέγερση που συγκλόνισε την Ελλάδα» μέσα σε λίγες ημέρες από την ανάρτηση του πρώτου επεισοδίου.
Το χρονικό της εξέγερσης που συγκλόνισε την Ελλάδα κατέκτησε τους ακροατές.
Στην πρώτη θέση του Spotify και του Apple Podcasts βρέθηκε το podcast του «ΒΗΜΑΤΟΣ» «Πολυτεχνείο – Η εξέγερση που συγκλόνισε την Ελλάδα» μέσα σε λίγες ημέρες από την ανάρτηση του πρώτου επεισοδίου. Εκτός από τα χιλιάδες downloads, το podcast documentary συγκέντρωσε και τις διθυραμβικές κριτικές των χρηστών, με δεκάδες εξ αυτών να αφήνουν τα σχόλιά τους.
Στην κορυφή των podcast charts
Το ιστορικής σημασίας ηχητικό ντοκουμέντο, σε παραγωγή της Melon Media, που συγκεντρώνει τις μαρτυρίες περισσότερων από 30 πρωταγωνιστών της εξέγερσης σε τέσσερα επεισόδια, προσέλκυσε από την πρώτη στιγμή το κοινό. Μέσα σε μια εβδομάδα από την πρεμιέρα του, έχει ήδη συγκεντρώσει 15.000 downloads και 10.000 unique listeners, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή των podcast charts.
Το ιστορικής σημασίας ηχητικό ντοκουμέντο συγκεντρώνει τις μαρτυρίες περισσότερων από 30 πρωταγωνιστών της εξέγερσης σε τέσσερα επεισόδια
Το συναρπαστικό ηχητικό χρονικό, αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας της Κατερίνας Μπακογιάννη, Head of Podcasts της Alter Ego Media, αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα του τριημέρου του 1973 αποτελεί και το πρώτο ΒΗΜΑ DOC. Ταυτόχρονα, προστίθεται στα επιτυχημένα podcasts που παράγει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο «ΤΟ ΒΗΜΑ», ενισχύοντας τον multiplatform χαρακτήρα του και το πέρασμά του στον δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του.
- Θέλει μέτρο: Πώς να αντιμετωπίσουμε τη δυσπεψία μέσα στις γιορτές;
- Ιβάνοβιτς: «Aπό τις καλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του παίζουν από μνήμης»
- Πλάνο τριών σημείων για επέκταση των συναλλαγών με IRIS
- Μόνος στο Σπίτι: Ρεκόρ για το επετειακό γιγαντιαίο σπίτι από τζίντζερμπρεντ των ΜακΆλιστερ
- Xmas movies: Γιατί οι ταινίες των γιορτών μας κάνουν χαρούμενους;
- Η Βενεζουέλα προετοιμάζεται για αμερικανική εισβολή εδώ και… 20 χρόνια

