Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Super League (4/11, 17:30), με τους «Πράσινους» να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε ξανά στη βασική ενδεκάδα τον Ντανιέλ Μαντσίνι μετά από καιρό, για τη δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία.

Επέστρεψε στην 11άδα ο Ντάνιελ Μαντσίνι

Ο Αργεντινός εξτρέμ, είχε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα από την αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» σχεδόν ένα μήνα, από τις 5/10 και το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, για το Europa League.

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με αλλαγές και διάταξη 4-2-3-1 από τον Σέρβο τεχνικό: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Στον «πράσινο» πάγκο έμειναν οι: Μπερνάρ, Φικάι, Κότσιρας, Λοντίγκιν, Παλάσιος, Πέρεθ, Σπόραρ, Βιλένα και Ζέκα.

Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Βόκολος επέλεξε για την βασική ενδεκάδα της Λαμίας τους: Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Τσιλούλη, Μαρτίνεθ, Τσανδάρη, Σλίβκα, Νούνιεζ, Σίντκλεϊ και Καρλίτος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πράσινοι μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκονται  στην 1η θέση με 22, ενώ η γηπεδούχος Λαμία, που φέτος είναι πολύ ανταγωνιστική, είναι 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 15 βαθμούς στο… σακούλι της.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των «πρασίνων»: