
Η μεγάλη δυσκολία της Καλλιρρόης Μυριαγκού με τη «Ματίνα Μανταρινάκη»
Η Καλλιρρόη Μυριαγκού αναφέρεται στη δυσκολία της να διαχειριστεί τη δημοσιότητα όταν έπαιζε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» τη «Ματίνα Μανταρινάκη».
Χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή κωμική τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η ηθοποιός Καλλιρρόη Μυριαγκού, που υποδύθηκε τη Ματίνα Μανταρινάκη, αποκαλύπτει πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα.
Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο της ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στο πλευρό των Χάρη Ρώμα και Ελένης Ράντου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», και περιέγραψε πως την περίοδο που συμμετείχε στο δημοφιλές σίριαλ είχε πάθει σχεδόν αγοραφοβία, λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που απέκτησε ξαφνικά.
Ντυνόμουν τελείως κόντρα με τον ρόλο για να το αποφύγω. Ήμουν έτσι και αλλιώς πιο ροκ, πιο νέα, και ντυνόμουν πολύ death-ου ας πούμε. Πήγαινα με το κεφάλι κάτω. Με δυσκόλεψε, η αλήθεια είναι. Τώρα το απολαμβάνω
«Με δυσκόλεψε η αναγνωρισιμότητα»
«Όταν ήμουν μικρή δεν μπορούσα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα. Δηλαδή είχα πάθει αγοραφοβία, σχεδόν. Ξαφνικά ήμουν στο σούπερ μάρκετ και ερχόντουσαν από πίσω μου δύο χέρια και με ακουμπούσαν, και μου έλεγαν να τους πω κάτι να γελάσουμε», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός.
Μάλιστα, όπως περιέγραψε, προκειμένου να αποφύγει το να γίνεται εύκολα αντιληπτή, συνήθιζε να ντύνεται κόντρα με τον ρόλο της ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».
«Ντυνόμουν τελείως κόντρα με τον ρόλο για να το αποφύγω. Ήμουν έτσι και αλλιώς πιο ροκ, πιο νέα, και ντυνόμουν πολύ death-ου ας πούμε. Πήγαινα με το κεφάλι κάτω. Με δυσκόλεψε, η αλήθεια είναι. Τώρα το απολαμβάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλλιρόη Μυριαγκού.
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
