Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Κούκουρας: «Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης» - Πώς πήρε τον ρόλο του Μάνθου

Βασίλης Κούκουρας: «Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης» – Πώς πήρε τον ρόλο του Μάνθου

«Στα social μπορεί να πέσω πάνω του κάποια στιγμή, αλλά το προσπερνάω».

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε για την τεράστια επιτυχία που είχε σημειώσει ως «Μάνθος Φουστάνος» στην εμβληματική κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε πώς πήρε τον ρόλο, ο οποίος γίνεται viral μέχρι και σήμερα.

«Έμαθα ότι προοριζόταν ο ρόλος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη, όταν το είπε ο ίδιος. Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει τον ρόλο, αλλά δεν τα είχα βρει οικονομικά με το κανάλι. Προερχόμουν από δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του MEGA, τους “Παράλληλους Δρόμους” και το “Εμείς κι Εμείς” οπότε ζήτησα κάποια χρήματα. Δεν τα βρήκαμε», είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά».

«Σε αυτό το διάστημα μάλλον πήγε στον Ρένο, δεν ξέρω. Μετά έγιναν δεκτοί οι όροι μου κι έτσι γύρισα. Νομίζω ότι σε αυτό συνέβαλε και ο Χάρης Ρώμας. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερός στην καριέρα μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τρέξει, δεν έχω περάσει από οντισιόν ή ότι δεν έχω μείνει άνεργος», πρόσθεσε ο Βασίλης Κούκουρας.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Βέβαια, μετά το “Κωνσταντίνου και Ελένης” είχα το πρόβλημα ότι νόμιζαν ότι έλεγα ψέματα συνέχεια. Υπήρχε πλήρης ταύτιση. Θα έπρεπε να αποδείξω τρεις και τέσσερις φορές αυτό που έλεγα».

Τι είπε για τις επαναλήψεις της αγαπημένης σειράς

Αναφερόμενος στις επαναλήψεις της σειράς (που έχει μπει στο Ρεκόρ Γκίνες) και στο πώς αισθάνεται που βλέπει συνεχώς τον εαυτό του στην τηλεόραση, είπε:

«Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι λίγο διττό αυτό. Τα καλά είναι ότι είσαι μία επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται και το εισπράττω λες και δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα και αυτό είναι συγκλονιστικό. Από τα καλύτερα κομπλιμέντα που έχω ακούσει είναι ότι αν γινόταν τώρα η σειρά είμαι ο μόνος που συνάδω με με τον χρόνο που γινόταν».

Αλλά πρόσθεσε: «Τα λιγότερο καλά είναι ότι το να παίζεις κάθε μέρα στην τηλεόραση σε αποκλείει, σε περιθωριοποιεί από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Έχουν μείνει σε μία εικόνα, σε μία συνήθεια ότι “α, αυτός που έπαιζε εκεί”. Είναι εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω. Τα κάνω στο θέατρο ευτυχώς. Οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί σκέφτονται έτσι. Μπορεί να είναι και μία φθορά μία συνεχόμενη επανάληψη. “Αυτός είναι, θα τον πάρουμε τώρα να κάνει έναν άλλον ρόλο;”. Βέβαια το πέρασα».

Τέλος, όσον αφορά την παρέα των πρωταγωνιστών, είπε: «Όταν συναντάω τους πρωταγωνιστές της σειράς είναι σαν να συναντάω έναν παλιό μου μεγάλο έρωτα. Μου έχει μείνει η καλύτερη των εντυπώσεων γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσω έτσι και δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά περνούν έτσι στα πλατό που μπαίνουν και κάνουν δουλειές. Στα γυρίσματα του “Κωνσταντίνου και Ελένης” υπήρχε έρωτας, αγάπη, δικαιοσύνη. Ακόμα και στο λάθος, ήταν πολύ γλυκό το να το ξανακάνουμε ή μα ξαναγίνει μία σκηνή. Μην ξεχνάμε ότι τότε και η Μαρία Λεκάκη και η Καλιρρόη Μυριακού και ο Στέργιος Νένες ξεκινούσαν τότε».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024