Σοκ για Νεϊμάρ – Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου
Οι φόβοι των ανθρώπων της Εθνικής Βραζιλίας επιβεβαιώθηκαν, με τον Νεϊμάρ να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους οκτώ μήνες.
Η ατυχία για ακόμη μια φορά χτύπησε την πόρτα του Νεϊμάρ…
Ο σούπερ σταρ της Αλ Αχλί αποχώρησε με φορείο από την χθεσινή αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026, με τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ της Σελεσάο να εκφράζουν από την αρχή την ανησυχία τους για την σοβαρότητα του τραυματισμού του 31χρονου άσου.
Φόβοι οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν μιας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νεϊμάρ έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στα «πιτς» για κάτι περίπου οκτώ μήνες.
??? ???????? | Neymar Jr has ruptured his ACL and also has a meniscus tear in his left knee. He will go through surgery, Al Hilal confirm.
Speedy recovery, Ney. ❤️? pic.twitter.com/lt96gXIZvl
— EuroFoot (@eurofootcom) October 18, 2023
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου
- Αρμενία: Υπό κράτηση πρόσωπα της φιλορωσικής αντιπολίτευσης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου



