
Νίκη για την Φράιμπουργκ (2-0)
Η Φράιμπουργκ επικράτησε πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 της Άουγκσμπουργκ και πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις στη Bundesliga.
Η Φράιμπουργκ, μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Bundesliga, επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ.
Πριν υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ για τους ομίλους του Europa League, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, μπόρεσε να γυρίσει στις νίκες και να φτάσει τους 10 βαθμούς, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ στους 5.
Η Φράιμπουργκ χτύπησε νωρίς σε κάθε ημίχρονο, με τον Γκρίφο να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από υπόδειξη VAR στο 5ο λεπτό για το 1-0.
Ο Λίνχαρτ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 56′, από ασίστ του Γκρίφο. Ο Μίτσελ στο 80′ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.
Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στη Γερμανία, η Ντάρμσταντ πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη. Ο Μπάντερ στο 5′ άνοιξε το σκορ, με τον Σκαρκ να κάνει το 2-0 στο 25′.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέλεμ στο 50′ και 0 Κέμπε στο 62′ έφτασαν το σκορ στο 4-0, για να μειώσουν μετά για την Βέρντερ Βρέμης, οι Ντέμαν στο 70′ και ο Βέλκοβιτς στο 79′ ια το τελικό 4-2.
Η Ντάρμσταντ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη με 4 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ έμεινε στους 6 βαθμούς.
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague


