
Ο Κασσελάκης πέρασε για ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή της ΝΔ
Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, Σωκράτη Φάμελλο, όταν ξαφνικά συναντούν τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νέος στην πολιτική και στη Βουλή. Είναι λογικό να μην γνωρίζει ακόμα πρόσωπα και πράγματα.
Η σκηνή που περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης συνέβη στον πρώτο όροφο της Βουλής, κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, Σωκράτη Φάμελλο, όταν ξαφνικά συναντούν τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα.
Για λόγους πολιτικού πολιτισμού ο βουλευτής της ΝΔ, συγχαίρει τον κ. Κασσελάκη για την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του εύχεται «κάθε καλό στα νέα σας καθήκοντα με τα οποία ενδύεστε».
Ο κ. Κασσελάκης δεν εκπλήσσεται, λέει ένα «ευχαριστώ» και αμέσως αρχίζει τις… προτροπές προς τον κ. Φωτήλα: «Θέλω να συνεργάζεστε στενά με τον κ. Φάμελο…», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.
Τόσο ο κ. Φωτήλας, όσο και ο κ. Φάμελλος κοίταζαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αμήχανα, με τον κ. Φωτήλα να διευκρινίζει: «Μα εγώ είμαι βουλευτής της ΝΔ…». Ήταν η σειρά του κ. Κασσελάκη να κοιτάζει τον συνομιλητή του αμήχανα, είπε ένα «άαα» και απομακρύνθηκε.
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες

